08-09-07

ZVC Bobo's - ZVC Verhelst 4-5

Door het afhaken van Steve (enkel) en Bjorn (???) konden we maar met vijf aantreden, daarop beslistten we om Stijn samen met Laurent in de spits te zetten en onze nieuweling Francis achteraan naast Jeffrey te posteren. Stijn bewees zijn waarde door met een goede actie en een afgeweken schot de 0-1 op het bord te zetten. Daarna steriel overwicht van de Bobo's maar het waren wij die de grootste kansen kregen (lees mistten). Toch kwamen de Bobo's net voor rusten gelijk na een dekkingsfout op corner.
Na de rust liepen we makkelijk uit tot 1-4 (2x Stijn, 1x Laurent), stilaan kwamen de Bobo's beter in de match (vermoeidheid van de 5 strijders), ze kregen ook meer en meer kansen. Toen ze terug op corner de 2-4 scoorden kenden we een dipje waardoor we kort daarna ook de 3-4 en ja zelfs de 4-4 moesten toestaan. We wilden winnen en zochten alnog de energie om te winnen. Kansen waren er nog aan beide kanten, maar het was Laurent die de verlossende treffer scoorde in de allerlaatse seconde.

Opvallend was de inzet en de veerkracht van onze ploeg die toonde dat er rekening met ons moet worden gehouden zelfs al zijn we maar met 5...

Ploeg : Sven, Jeffrey, Francis, Stijn (3), Laurent (2)

07:27 Gepost door Verhelst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.