01-11-07

't Hoekske - ZVC Verhelst 3-5

Onze verre verplaatsing heeft ons in de 3de ronde van de beker van West Vlaanderen gebracht, we troffen er een zeer degelijke tegenstander die duidelijk wou meevoetballen. In de eerste helft zagen we tal van gemiste kansen aan beide kanten waardoor de 0-0 bij aanvang ook de ruststand werd.
De tweede helft begon direct met een doelpunt van 't Hoekske, 1-0. Een lange één twéé tussen Laurent en Stijn bij de aftrap bracht echter onmiddellijk de bordjes terug gelijk, 1-1. Kansen bij de vleet aan elke goal, toch kon Laurent de 1-2 binnenprikken. Kort daarna een mooie aanval van de 'Wijtschatenaars' die ze op de paal deden stranden, drie passes van Verhelst verder kon Jan de 1-3 optekenen. 't Hoekske scoorde echter snel tegen 2-3. In een zeer kansenrijke tweede helft vonden beide ploegen regelmatig de doelman op hun weg, doch wij konden toch nog twee keer scoren via Laurent en Stijn. Naar het einde van de match toe kreeg Jeffrey nog geel na een opstootje. Daarna milderde 't Hoekske nog tot 3-5 maar dat kon de verdiende zege niet meer in het gedrang brengen!!

We onthouden dat Laurent na een moeilijke eerste helft weer stilaan de oude wordt en dat Xavier weer een heel sterke match speelde. Ook een pluim voor de verdedigers die vele aanvallen afblokten en vervolgens de snelle uitbraken mogelijk maakten.... STERK HOOR!!!

Ploeg : Sven, Jeffrey, Stijn (2), Jan (1), Xavier en Laurent (2)

08:39 Gepost door Verhelst in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.