26-02-08

ZVC Verhelst - AXA Sport 11-2

Alweer een verpletterende zege, toch was het veel moeilijker dan de uitslag zou doen vermoeden, maar we waren mega efficiënt en het feit dat ze maar met 5 waren speelde natuurlijk ook een belangrijke rol.
In de eerste minuten drukte AXA ons tegen het eigen doel, door het meevoetballen van hun doelman vonden ze steeds weer het vrije mannetje, maar tot kansen laat staan doelpunten kwamen ze niet. Toen Steve echter een pass van de keeper kon onderscheppen prikte hij de bal vanop eigen helft in het doel, 1-0. AXA bleek niet aangeslagen en creeërde tal van kansen die ze mistten of die door Sven gepareerd werden. Halverwege de eerste helft scoorden ze dan toch de gelijkmaker toen ze een 3 tegen 2 situatie perfect uitspeelden. Verhelst kwam steeds beter in de match en kort voor rust prikte Laurent 3 keer kort na elkaar raak, 4-1 was dan ook de ruststand.

De tweede helft begon met enkele serieuze kansen voor AXA, maar die werden allemaal gered door Sven. Op een snelle tegenaanval scoorden wij echter wel, 5-1.AXA kon dan toch nog een goal meepikken, maar wij bleken uiterst efficient te counteren en zo liep de score op tot maar liefst 11-2.

Zo halen we een eerste keer 10 op 10, waar gaat dat eindigen??

Ploeg : Sven, Stijn (1), Jeffrey, Jan, Laurent(3), Steve(5) en Xavier(2)

10:02 Gepost door Verhelst in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.